16

Komentari (16)

Trpim
Ono što je nekada Porto bijo to je danas Salzburg,zadnjih 5-6 godina . FABRIKA Top igrača. Pa pogledajte samo Liverpool ( Keita, Minamino, Mane , pa sad Haaland u Dortmundu pa pola Laipziga je iz Salzburga kao i Prevljak. Samo što momak potrefi na smotanog trenera pa ga nezna iskoristit to je onda peh,damu es da prilika u top klubu bijo bi poput Lewandovskog.
haris1000
Smail par sezona igrao odlično, s obzirom da je RB klub majstor za prodaju igrača mladih pravo me čudi da gabje Eupen uzeo,zaslužuje mnogo veći klub nadam se na kraju sezone makar neki u Bundesligi ili Anderleht Standard uglavnom treba mu klub sa većim ambicijama da bi imao napredovao ali sa Smailom Demirovicem Hodzicem pa i.onaj Terkes dobro igra uz Džeku naravno imamo napadača dovoljno da se borimo sa tim sta imamo pa vidjecemo sta ce biti u kvalifikacijama
Zulfikar
Ovoj momak je spreman za premiershipa, siguran sam da bi bez problema davao 15,20 golova...
19211921
Za bosanskog premijersipa jest. Jos treba mnogo da bi dosao na nivo da zabija toliko u tako jakoj ligi
Ovaj Prevljak sazreo da zamijeni Dzeku u reprezentaciji BiH.
Trpim
Momak je za Reala ili Juventusa ili Bayern ja neznam tko ga strpa u Belgiju i to Eupen da opet ostane skriven do 30te.
Zulfikar
U RB ga nisu znali iskoristiti...
Zulfikar
U RB ga nisu znali iskoristiti...
BosnianKingdom
Ocito nisi pratio bio im najbolji napadač i strijelac, ali cifut Dabbur je imao prednost sa losijom statistikom je dobivao vise vremena, eno ga u Hoffenheimu iako nista nije bolji od Prevljaka...
jony1919
Bio je u RB Salzburgu, ne u Leipzigu...
Mikiii
Bravo majstore, uz Demirovica buducnost nase reprezentacije, ako je do tad ova bagra od saveza ne unisti.
user1583752673
Bravo Smaile samo naprijed
felix__27
Mali je mašina ja Vam kazem zamjenik Edina samo da hoce zabost Bundesligu.. U Austriji gdje je god igrao davao je golove.... Mali da te povrede zaobiđu i samo trpaj.
vedin
Kod Demirovica da zajedno gaze :-)
Zulfikar
Kakva Bundesliga za njega se ubio premiership...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.