8

Komentari (8)

Mackintosh
Ahmedhodzic, Prevljak, torpedovano drvo Duljevic, sve neke klase ko fol, a sve drugoligaski igraci.
pitariistok
Cekam jedan dan kad nekoga Carl Seitz Jena bude trazila sta ce pisati...bgm vi niste normalni tamo
pitariistok
@PodvarakANeKupus skoro ih gledao na ovom bijednom sport klubu...sjecam se kad su barem igrali cvajtu,sad su treca liga. A stari mi pricao da su bili iz Istocne Njemacke jedan od boljih klubova cak i u Evropi.
Edis_91
Do sad svaki naslov i interes za nekog našeg fudbalera je bio da ga hoće bivši prvak pa do sada skoro svi fudbaleri prešli u ligu petice po vašim naslovima a ustvari još nije niti jedan to je realnost.
Fixa
Hahah joj naslova ja mislio juventus ga trazi ono drugoligas tobejarabi
I to koga trazi, trazi ga Genova drugoligas, ovo mi je izazvalo smijeh do suza, ja bombastog naslova ha ha ha. Pa nije valjda Prevljak naograjso pa da potpise za Genovu.
Arnel925
Hahaha cuj da ide u drugu ligu. Pa nije izgorio po glavi jarane. Bolje igrati u Belgiji
789012455
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti