Povratnik u društvo najboljih u svojim redovima želi Smaila Prevljaka

Veliki interes za bh. napadača

Povratnik u društvo najboljih u svojim redovima želi Smaila Prevljaka

Haris Zilić

Bh. napadač Smail Prevljak skrenuo je pažnju na sebe nakon sjajne sezone u Eupenu, ali i odličnih nastupa u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Prevljak je već na meti pojedinih evropskih klubova, ali u Eupenu će sve učiniti da u svojim redovima ostave Prevljaka, međutim teško će to ići.

Naš napadač je na radaru Bochuma, Anderlechta, Schlakea, Genoe, a nove informacije govori da ga u svojim redovima žele vidjeti još jedan povratnik u Bundesligu, a riječ je o Werderu iz Bremena.

Prevljakove igre pratio je i Udinese, tako da je ostanak u Eupenu teško izvodljiv ovo ljeto.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Bivši igrač Salzburga ugovor s Eupenom ima do ljeta 2023. godine, no ovaj klub će ga svim silama pokušati zadržati što su već najvaili.

"Sve ću učiniti da Prevljak ostane, ono što mogu sa moje strane. Svjesni smo velikog interesa klubova, posebno iz Bundeslige, ali Prevljak je jako bitan za našu koncepciju igre i Eupen bi puno izgubio njegovim eventualnim odlaskom", rekao je nedavno novi trener Eupena Bernd Storck.

Top Komentari

CrveniKakanj
Werder ili Schalke, Njemačka je Njemačka.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi