Kreće borba za Prevljaka: "Sve ću učiniti da ostane"

Odlične igre nisu prošle nezapaženo

Kreće borba za Prevljaka: "Sve ću učiniti da ostane"

H. Zilić

Bh. reprezentativac Smail Prevljak odigrao je sjajan junski ciklus Lige nacija.

Prevljak je zabio dva gola i upisao jednu asistenciju za naš tim i svojim potezima direktno donio pet bodova našoj reprezentaciji.

Igre Prevljaka nisu prošle nezapaženo i krenuo je interes klubova, posebno iz Bundeslige, a na radaru je Schalkea i Union Berlina, također i Anderlecht prati Prevljaka, ali novi trener Eupena Bernd Storck izjavio je da će sve učiniti da Prevljak ostane u Eupenu.

"Vidjeli smo kako je Smail odigrao za reprezentaciju. On je veoma ključan igra u igri Eupena i klub treba dobro sjesti i razmisliti šta i kako dalje", rekao je Storck i dodao:

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Sve ću učiniti da Prevljak ostane, ono što mogu sa moje strane. Svjesni smo velikog interesa klubova, posebno iz Bundeslige, ali Prevljak je jako bitan za našu koncepciju igre i Eupen bi puno izgubio njegovim eventualnim odlaskom."

Prevljak ima ugovor sa Eupenom do 2023. godine, a u redove belgijskog kluba došao je u augustu 2020. godine.

Top Komentari

aladd0n
kloc
0 8
salt_city
Veoma je bitno da ode iz Eupena, korak dalje mora napravit, bundes liga odlicna za njega..
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti