Smajić: Ako budemo na pravom nivou možemo ispuniti cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH

Napadač Slobode za SportSport.ba

Smajić: Ako budemo na pravom nivou možemo ispuniti cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode slavili su danas u pripremnoj utakmici protiv rumunskog Metaloglobusa sa 2:1.

Tuzlaci se punom parom spremaju u Antaliji za nastavak sezone Premijer lige BiH i ide im jako dobro. Sloboda je danas upisala novu pobjedu i to protiv Metaloglobusa iz Rumunije.

Prvi gol za tuzlanski tim zabio je Edis Smajić, dok je drugi postigao Abid Mujagić u samom finišu utakmice.

Smajić je nakon meča za SportSport.ba izjavio da će mu ovaj gol sigurno dodatno povećati samopouzdanje pred naredne izazove u dresu Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa Metaloglobusa je ozbiljan tim i to smo vidjeli danas po njihovoj igri. Imali smo nekoliko šansi koje smo trebali iskoristili, ali najbitnije je da smo pobijedili na kraju. U finišu prvog dijela sam postigao gol i sigurno da sam dobio još više na samopouzdanju", rekao je Smajić i dodao.

"Bili smo umorni i mislim da nismo bili na 100% svojih mogućnosti jer smo jučer imali jako naporan fizički trening. Što se tiče moje povrede srećom je bila lakše prirode. Imao sam nategnuće ligamenata koljena, ali to je već iza mene. U Antaliji treniram punim intenzitetom od samog početka. Što se tiče nastavka sezone mislim da ako budemo na nivou koji traže treneri od nas možemo ispuniti svoj cilj, a to je opstanak u Premijer ligi".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
jel ovaj dao gol u prvenstvu ikada?
0 1
Fce
Ko ce ispasti onda haha mozda mladost iz sela kod Doboja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije