Smajić: Nadamo se plasmanu u četvrtfinale

Kadetski reprezentativac BiH

Smajić: Nadamo se plasmanu u četvrtfinale

Kadetska reprezentacija BiH trenutno se u Zenici priprema za premijerni nastup na Evropskom prvenstvu.

Poziv selektora Sakiba Malkočevića za kontinentalnu smotru dobio je i ofanzivac tuzlanske Slobode Edis Smajić, koji je spreman da pruži maksimum kako bi naš tim ostvario što bolji uspjeh u Azerbejdžanu. 

"Ovdje smo svi došli razmišljajući samo o Evropskom prvenstvu. Imao sam povredu ligamenata zgloba, sad sam je sanirao i spreman sam kao i ostali igrači da ostvarimo što bolji rezultat", kazao je Smajić za službenu stranicu N/FSBiH, dodavši:

"Plasman na Evropsko prvenstvo je naročito značajan za nas mlade igrače koji se tek afirmišemo. Očekivanja? Očekujem da prođemo u drugi krug među osam najboljih reprezentacija u Evropi. Mislim da možemo to ostvariti", dodao je Smajić.

Smajić je, podsjećamo, zbog povrede propustio Elitni krug kvalifikacija koji je održan u Gruziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi