Smalling se vraća u United, ali je Roma pronašla fantastičnu zamjenu

Vučica želi Vertonghena

Smalling se vraća u United, ali je Roma pronašla fantastičnu zamjenu

E. Čaušević

Chris Smalling je pred početak ove sezone stigao u Romu na posudbu iz Manchester Uniteda.

Smalling je ostavio veoma dobar utisak na Olimpicu i Roma ima namjeru da otkupi njegov ugovor od Uniteda, ali Crveni đavoli nisu baš raspoloženi za pregovore s rimskim klubom.

United želi vratiti Smallinga ovog ljeta na Old Trafford jer će Ole Gunnar Solskjaer računati na njega naredne sezone nakon što je ovaj defanzivac odlično iskoristio odlazak u Romu.

No, u rimskom klubu su već našli zamjenu za Smallinga. Kako piše Daily Mail na meti ovog tima nalazi se Jan Vertonghen kojem ističe ugovor s Tottenhamom na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Belgijanac još uvijek nije odlučio produžiti ugovor, a čini se da je ponuda Rome došla u najboljem trenutku. Ovaj 32-godišnjak ozbiljno razmatra opciju dolaska u Romu kako bi se okušao i u italijanskoj Seriji A.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi