8

Komentari (8)

koraj
Kaze novinar da su satori bez krova i vrata...
Gvardijan
@Koba8 Negdje je objavljeno da ovaj smjestaj kosta 206€ po krevetu i po noci sto je zaista skandalozno skupo a vrlo niskog komfora.Koliko vidjoh nema ni klasicnih vrata na ovim kontejnerima.E onda mozes misliti kolike su cijene u hotelima.
Koba84
Pa sta ste mislili pokrivat se svilom i jest kadaif e pa fino platis i odes u hotel bar sa 3 zvjezdice jeftino potaman sve. Vako platis 20 eura i zivis ispod mosta.
denimen9
Ovo na snimku je njihov način hostel smještaja i cijena istog ili sličnog aranžmana je niža nego u Amsterdamu i Parizu konkretno, a vjerovatno i u ostalim metropolama tokom velikih takmičenja. U čemu je problem?
Dzelaludin
Ne mogu da vjerujem da si Dohu uporedio sa Amsterdamom i Parizom…
HamzaVojvoda
Koja glupost njima dat svjetsko. Gledam od 1986 i to je uvjek spektakl osim 2010 i juzne afrike ali ovi ce sada presisat i njih i ubit svu zar i dar fudbala. Mislim da ce bit prava **** atmosfera
bazaorao
Kako si stručnjak. De nam još nešto pametno reci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.