Lotito odredio cijenu za Milinković-Savića, na Old Traffordu razočarani

Što je puno, puno je

Lotito odredio cijenu za Milinković-Savića, na Old Traffordu razočarani

E. Škorić

Srbijanski reprezentativac Sergej Milinković-Savić dugo se vremena povezuje sa mnogim timovima, ali je i dalje igrač Lazija.

Sjajnog reprezentativca Srbije odavno žele velikani kao što su Manchester United i PSG, ali ga predsjednik Lazija Claudio Lotito nije namjeravao prodati ili barem ne za onaj neki "normalan" novčani iznos.

Pouzdani novinar iz Italije Alfredo Pedula otkrio je danas iz svojih izvora da je Lotito postavio cijenu za svog ponajboljeg igrača i ona iznosi čak 100 miliona eura. Prema informacijama novinara, Lotito neće prihvatiti ništa ispod toga.

Lotito želi da njegov Lazio napravi iskorak u narednim sezonama i vjeruje da igrač poput SMS-a treba da ostane na Olimpicu i da će otići samo u slučaju ponude od 100 i više miliona eura.

27-godišnji Srbin je postigao 11 golova i dodao 12 asistencija ove sezone na 47 mečeva i on je već sezonama uz Ciru Immobilea ključna figra nebesko-plavih.

Ovaj nogometaš je 2015. godine stigao iz Genka u Lazio za 18 miliona eura, a prije tri godine je također bio jako blisko povezivan sa Crvenim vragovima. Tada se spominjala ponuda od oko 75 miliona eura, ali i sam igrač je rekao da nije bilo ništa konkretno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nikad nisam rekao da želim napustiti Lazio. Nikad nisam ni spomenuo transfer u United. To je bila samo novinarska priča. Ne zavisi to samo od mene. Uglavno, ako se šta dogodi, dogodit će se, ima još vremena. Do sada nije bilo ničega",jasan je bio Savić.

Nije poznato da li se njegov stav u međuvremenu promijenio, da li je sretan u Laziju ili bi ipak da promijeni sredinu.

Top Komentari

hake
Ne vrijedi ni 30 miliona, a kamoli 100.
8 3
2323
Ako je onaj panj Megwajer placen 80.miliona ovaj Sergej vrijedi 200.mil.jer je vec godinama najbolji uz Ciru igrac Lazija a onaj u ManU najgori u istoriji....samo nedno poredjenje
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti