"SMS? Pa Juve ne bi zbog njega trebao žrtvovati Pjanića"

Agent Federica Bernaredschija tvrdi

"SMS? Pa Juve ne bi zbog njega trebao žrtvovati Pjanića"

Edmir Škorić

Agent italijanskog nogometaša Federica Bernardeschija smatra da je suludo da Juve žrtvuje Miralema Pjanića zbog Sergeja Milinković-Savića.

Juventus je navodno odlučan da kupi SMS-a, reprezentativca Srbije koji je imao sjajnu sezonu u Laziju, ali u tom bi slučaju mogao onda pustiti Pjanića, kojeg želi Barcelona.

"Ne vrijedi žrtvovati Pjanića za Milinković-Savića, jer je Pjanić na vrhuncu svoje mentalne i fizičke zrelosti, dok se Sergej ne smatra toliko superiornim kao što je Pjanić", rekao je Beppe Bozzo za Tuttosport.

Poznat italijanski agent je prokomentarisao i mogućnost razmjene Intera i Juventusa, odnosno Icardija i Higuaina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Higuain - Icardi zamjena? Kažem 'da' iz tehničkih, taktičkih i okolišnih razloga. Higuain u Interu bi mogao da predstavlja ono što je bio u Juventusu. On je motisivan i željan pobjeda. S druge strane, Icardi bi bio odličan potpis za Juve, čak i ako bi mu trebalo malo vremena da se prilagodi".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije