SMS: Super mi je u Laziju, ne planiram da idem

Ne želi da ide

SMS: Super mi je u Laziju, ne planiram da idem

Edmir Škorić

Sergej Milinković - Savić kaže da je njegov cilj da ostane u Laziju, iako ga se povezuje s mnogim klubovima.

Srpski reprezentativac na meti je Milana, Intera, kao i nekih inostranih klubova, ali on je još uvijek u Laziju i po svemu sudeći tu će i ostati.

"Imam ugovor, iako nikada ne znate šta se dešava u nogometu, ali moja glava je u Laziju i fokusiran sam na moj tim", rekao je SMS nakon poraza nebesko-plavih od Arsenala u Štokholmu.

Ove sezone namjerava nastaviti partije koje je pružao iz prošle sezone, te je istakao da mu je drago kada je vidio koliko ljudi jedva čeka svaku utakmicu Lazija, pa makar se radilo i o pripremnim utakmicama.

Top Komentari

Keno
Nemas gdje care
1 0
hercegbih
ublehas
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti