Sneijder otkrio šta mu je Moratti poklonio nakon triplete 2010. godine

Sneijder otkrio šta mu je Moratti poklonio nakon triplete 2010. godine

E. Škorić

Wesley Sneijder je nesumnjivo bio među najboljim igračima Intera 2010. godine, kada je italijanska momčad osvojila čak tri naslova.

Sneijder otkrio šta mu je Moratti poklonio nakon triplete 2010. godine

Inter je 2010. godine osvojio Seriju A, Kup i Ligu prvaka, a bivši nizozemski reprezentativac imao je izuzetno važnu ulogu u timu Josea Mourinha.

Nakon osvojene triplete, Sneijder je na poklon od tadašnjeg predsjednika Intera Massima Morattija dobio privjesak sa osvojenih peharima i brojem dresa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Za mene ovaj poklon od Morattija najbolje predstavlja tu legendarnu sezonu", poručio je Sneijder.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti