Pustio kosu tokom karantina: Navijači Intera jedva prepoznali Ashleyja Younga

Englez više nije ćelav

Pustio kosu tokom karantina: Navijači Intera jedva prepoznali Ashleyja Younga

E. Čaušević

Engleski fudbaler Ashley Young stigao je ove zime u Inter iz Manchester Uniteda, te je potpisao ugovor do kraja sezone.

Inter je Younga platio 1.5 milion eura i imaju opciju da produže ugovor s njim do ljeta 2021. godine. Ovaj 34-godišnji fudbaler se brzo uklopio u igru kluba s Meazze, te mnogi vjeruju da će ostati u Interu još jednu sezonu.

Klub s Meazze prošle sedmice počeo je trenirati nakon dva mjeseca pauze, a u centru pažnje upravo je bio nekadašnji fudbaler Crvenih đavola.

Naime, mnogi su jedva prepoznali Younga koji je pustio kosu i više nije ćelav. Kućna izolacija je na Youngu ostavila traga, ali treba priznati da mu je promjena dobro došla.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Image

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi