Snijeg napravio pometnju, legendarni golman je mislio da ima rješenje, no ubrzo se predomislio
Snijeg je napravio velike probleme i u Rusiji, no tamo se ipak igralo.

Scene iz Rusije

Snijeg napravio pometnju, legendarni golman je mislio da ima rješenje, no ubrzo se predomislio

E. Ganibegović

Snijeg je ovih dana napravio probleme u nekoliko država širom Evrope. Izuzetak nije ni Rusija gdje smo danas vidjeli jednu zanimljivu scenu.

U okviru 17. kola ruske Premier lige danas su se sastali CSKA Moskva i Rostov. Krajnji rezultat glasio je 2:0 za tim iz ruske prijestolnice.

Poveo je domaći tim već u 4. minuti. Strijelac je iz penala bio Chalov.

Isti igrač je bio asistent kod drugog pogotka. Igrala se 59. minuta kada je Mendez postavio konačan rezultat utakmice.

Snijeg je na ovom meču napravio dosta problema. Igra nije mogla biti na najvećem nivou zbog padavina, a zanimljivu scenu imao je legendarni ruski golman Igor Akinfeev.

On je u jednom momentu htio da namjesti loptu kako bi je vratio u igru. Međutim, snijeg mu je stvarao određene poteškoće.

Oglasi

Dosjetio se i napravio kupolicu na koju je stavio loptu. Ubrzo se predomislio te samo očistio snijeg, pa onda ispucao loptu.

Bayern nije igrao ovog vikenda, no nije jedini

Podsjetimo, velike količine snijega pale su u Bavarskoj. Zbog toga jučer nije igrana utakmica Bayerna i Union Berlina u Minhenu. 

Ostaje da vidimo kada će se igrati ovaj meč, a problemi sa snijegom u široj okolini Minhena ne prestaju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi