Snijeg stvara ozbiljne probleme, klub moli navijače za pomoć

Napredak pred Partizan

Snijeg stvara ozbiljne probleme, klub moli navijače za pomoć

E. Škorić

Decembar je rezervisan za snježne padavine, klubovi imaju velike probleme sa samim organizovanjem utakmica.

Posebno se "snježni" problem osjeti na prostorima bivše Jugoslavije. U BiH i Srbiji je većina mečeva ili pod znakom pitanja ili na granici regularnosti i kada se odigra, a problem infrastrukture je nadasve poznat i godinama unazad teško rješiv.

U svakom slučaju, treba izgurati zadnjih mjesec dana prvog dijela sezone i onda čekati proljeće i ljepše vrijeme za nešto uslovnije terene. U Srbiji u Napretku nisu ni sigurni hoće li igrati protiv Partizana.

Stadion pod Bagdalom u Kruševcu je pod snijegom, a iz kluba mole svoje navijače za pomoć u čišćenju travnjaka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Pomozite klubu da očisti stadion za meč sa Partizanom! Ponesi lopatu i budi na stadionu u 8 časova ujutru!" navodi se u poruci Kruševljana.

Meč je zakazan za 14 sati, ali mogao bi da bude prolongiran ukoliko se situacijak ne popravi. Podsjećamo, jučer je odgođen meč 18. kola Premijer lige BiH između Mladosti i Krupe, nedavno su dueli na Grbavici između Želje i Sarajeva, te Želje i Širokog pomjereni za dan kasnije, a nije nemoguće da se i danas neki meč odgodi u BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi