Snimljen trenutak kada je helikopter poletio sa stadiona Leicestera
Velika tragedija desila se sinoć nakon utakmice Leicestera i West Hama jer se srušio helikopter koji je u vlasništvu predsjednika Lisica. Još uvijek nije poznato ko se nalazio u helikopteru.

Velika tragedija u Engleskoj

Snimljen trenutak kada je helikopter poletio sa stadiona Leicestera

Endin Čaušević

Velika tragedija zadesila je sinoć Englesku nakon što se srušio helikopter vlasnika Leicestera pored King Power stadiona.

Helikopter je poletio sa stadiona sat vremena nakon utakmice između Leicestera i West Hama, no veliki haos je nastao nakon što je došlo do kvara, te se helikopter srušio na parkingu stadiona bivšeg prvaka Engleske.

Helikopter je u vlasništvu predsjednika kluba, no još uvijek niko ne govori ko je bio u njemu, te da li je uspio neko da preživi ovaj stravičan pad. Na društvenim mrežama pojavio se snimak helikoptera koji je snimljen u programu uživo kako polijeće sa stadiona.

Međutim, samo nekoliko sekundi kasnije helikopter se srušio nekih 200 metara od stadiona Leicestera, a eksplozija se čak čula u studiju, te je voditelj ostao u šoku jer nisu znali u tom trenutku šta se dešava ispred King Power stadiona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

MirzaBarucic
Kakav naslov članka. Uopšte se ne vidi da je helikopter poletio sa travnjaka stadiona. Savladajte sopstveni jezik u p.m.
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi