12

Komentari (12)

Barberez9
Dodajmidatidodam opet na klupi ??
ramiro
Ma nije Pjanicev kvalitet upitan.
1234bih
Sad ako priliku ne dobije neka ide u Nicu
1234bih
Pjanic proslu sezonu nije kako treba priliku dobio zbog onog debila de jonga
ubnt2
@King_Kenny Hebo te Pjanić, sad što je Bosanac treba igrati svaku prvu (tvoje mišljenje)...Patrioto nerealana moja.
King_Kenny
@ubnt2 ...pa nek da covjeku priliku jednu utakmicu,kako mozes dati prednost nekim balavcima ispred iskusnog igraca koji se naosvajao trofeja u karijeri?
krems_krems12
Ocekivano debilni Frenkie od prve minute. Igrac koji je prosle sezone kostao Barcelonu bodova. Pjanic je za njega izmislio svijet.
King_Kenny
...on ima sanse zaigrati samo ako svi veznjaci u prvom timu i u omladinskom pogonu slome nogu...bolje mu je bilo odbiti smanjenje plate i fino gledati utakmicu sa tribina,bar ima ljepsi pogled odatle...ovo je jos i dodatno psihicko ubijanje kad se j*bes na treningu i trudis,a opet si zadnja rupa na sviralu,cak i igraci iz omladinskog pogona imaju prednost...iskreno,ja bi ga rado u Liverpoolu vidio,on ima kvalitet sigurno...
plavi.zauvijek
Opet nece dobiti, ne što nije stavio Pjanica već što Garsija,gavi i feran nisu igrači za Barsu i veliki je minus takvu trojicu imati u ekipi...
King_Kenny
@plavi.zauvijek ...zelim im da izgube 3:0 samo zbog ovog ponizavanja Pjanica...
SarajFK
Nasi ''novinari'' danima pisu kako je Pjanic starter, sta sad bi? Izbacio ga kadet iz prve postave. Tako je to kad je presadjivanje dlaka sa guze vaznije od priprema i treninga! Nije to reprezentacija pa da se igra na lijepe oci ili lijepu frizuru.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.