Šok u Hrvatskoj: Prvoligaš iz Slavonije "pukao šamarčinu" Šukeru, Mamiću i društvu
Igrači Cibalije poslali jasnu poruku nakon poraza u Zaprešiću. (Foto: Dalmatinski Portal)

Poraženi u Zaprešiću

Šok u Hrvatskoj: Prvoligaš iz Slavonije "pukao šamarčinu" Šukeru, Mamiću i društvu

E. Čaušević

Fudbaleri Intera iz Zaprešića jučer su na domaćem terenu savladali Cibaliju sa 3:2 u okviru 19. kola HNL-a, ali se nakon utakmice diglo dosta prašine jer su gosti bili vidno nezadovoljni suđenjem na utakmici.

Utakmicu u Zaprešiću obilježili su preokreti s obje strane, a na kraju je tri boda osvojio domaći tim koji je slavio sa 3:2. Iz Cibalije su nakon utakmice poručili da su pokradeni, te da nisu trebali poraženi napustiti Zaprešić.

Na kraju su se igrači Cibalije slikali sa prekriženim znakom HNS-a kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo suđenjem na ovoj utakmici. Poznato je da se u HNS-u vodi velika borba, a sigurno da će ovo biti šamar za Davora Šukera, odnosno Zdravka Mamića koji iz sjene vodi sve konce.

Naime, Šuker je nedavno izjavio da ima veliku podršku u Slavoniji pred izbore, ali čini se da to više i nije tako nakon skandala sa Cibalijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti