Šok za West Ham: Lanzini neće igrati u narednoj sezoni?

Pokidao ligamente koljena

Šok za West Ham: Lanzini neće igrati u narednoj sezoni?

E. Čaušević

Fudbaler West Hama, Manuel Lanzini, doživio je prije nekoliko sedmica tešku povredu zbog koje nije mogao zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Lanzini je pokidao ligamente koljena na treningu reprezentacije Argentine i u posljednji trenutak je ostao bez nastupa na Mundijalu. Lanzini je tog dana u suzama napustio teren jer je bio svjestan da se radi o teškoj povredi.

Nakon prvih testova objavljeno je da će Lanzini van terena biti oko četiri mjeseca, no čini se da to nije tačno. Engleski mediji objavili su danas da je situacija dosta gora nego što se mislilo, te da će Lanziniju trebati dosta više vremena za oporavak.

Navodno, fudbaler Argentine bi mogao propustiti cijelu narednu sezonu jer se očekuje da se na teren vrati tek početkom aprila 2019. godine. Ipak, u West Hamu se nadaju da će oporavak ići nešto brže, te da će Lanzini na terenu biti početkom naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi