Šokantan potez čelnika Milana?

Spremni za promjene

Šokantan potez čelnika Milana?

E. Škorić

Marco Giampaolo je već nakon pet kola izgubio povjerenje čelnika Milana i uveliko se razmatra o promjeni na klupi Rossonera.

Giampaolo je u pet kola ostvario dvije pobjede i čak tri poraza, a jučerašnji od Torina (2:1) mogao bi mu biti i presudan, mada se vjeruje da će dobiti još samo jednu šansu.

Corriere dello Sport je objavio da je Milan spreman da vrati Gennara Gattusa, koji je vodio prošlu sezonu klub i za malo izborio Ligu prvaka.

Iako je bio često osporavan, ispostavilo se da Gattuso ipak ima određeno trenersko znanje i da njegov defanzivni nogomet u konačnici nešto i donosi. Trenutni Giampaolov očigledno ništa ne donosi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gattuso je veliki Milanista, neko ko živi za taj klub, no pitanje je hoće li ponovo doći na klupu nakon svega što je prošao prošle sezone.

Bivši reprezentativac Italije sada je prvi favorit za Giampaolovo mjesto, a također se smatra i kandidatom za klupu Lazija, koji je očajno otvorio sezonu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

tuzlaak
Ne moze se od govana pita praviti...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi