18

Komentari (18)

hordaaaassaistoka
Najjace mi je slusati ove moje kone kako se zale na sudenje dok je sudija nas na derbyu unistio, sada je sudija zrinjskog unistio kartonima, namjesta vam se svaku utakmicu gol ma daj vise ne pricajte gluposti....
SarajevoFC
Pa nije bas da nisu nikako. Mozda samo manje nego drugi. Poslije gola kojeg su dali sve se tako brzo desavalo da se nisu ni snasli, nisu ni imali prilike da . Ali sve u svemu odigrali su posteno i dobru utakmicu.
user1606942926
šampion nije epitet
Fcs
MA MI SMO INSTITUCIJA! Što prije to shvatite, biće vam lakše...
Bordoakapitar
Trebas biti covjek bez trunke obraza pa komenterisati sudjenje na Kosevu a navijati za Zelju i totalno izignorisati sudjenje Sivca u Mostaru. Svirao je svaki kontakt u korist Zeljeznicara na polovini Zrinjskog, dok je za Zrinjski imao potpuno drugaciji kriterij. Sjeckao je maximalno igru, sto je gostima i odgovaralo. Na kraju Bekric na iskustvo. Zrinjski je odlicna ekipa, ali im treba bolji trener a i simpa su mi, za razliku od malih plavih...
user1596048881
Čeka vas Borac biće 2-1 za Borac.
user1606938586
sudija ponistio cist go sarajevu
SrednjaBosna
Budimo realni, ocekivan preokret?
Decembarski
Šokantan preokret i reakcija Zeljinih pristalica,neprocjenljivo.
hz_033
Radnik parkirao autobus i ganjao kontre. Medjutim iznenadjujuce je da se nisu valjali i krali vrijeme kao sto to radi vecina pogotovo kad povede pred sam kraj. Respect za Radnik stvarno i cestitke shampionu na borbi do samog kraja i zasluzenoj pobjedi!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti