Šokantne vijesti za Umtitija, slijedi kraj karijere?

Francuz u problemima

Šokantne vijesti za Umtitija, slijedi kraj karijere?

Francuski stoper Samuel Umtiti je već neko vrijeme van stroja zbog povrede koljena.

Ovaj 25-godišnjak iz Barcelone bi se na teren mogao vratiti najkasnije početkom sljedeće godine, ali pojavile su se nove vijesti koje bi mogle biti izuzetno loše i za Umtitija i za njegov klub.

Naime, Umtiti ima problem sa hrskavicom koja se javila u njegovoj ranoj mladosti, iako nije toliko uobičajeno da se pojavi kod mladih osoba.

Neki izvori iz Španije tvrde da je Umtitijevo stanje vrlo ozbiljno i da je mnogo opasnije nego što izgleda, te da bi osvajač Svjetskog prvenstva mogao čak i završiti karijeru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji su se odmah prisjetili Carlesa Puyola, koji je svojevremeno imao istih problema zbog kojih je nešto ranije otišao u fudbalsku mirovinu.

Barcelona se još uvijek nije oglasila po ovom pitanju, ali bi to brzo moglo uslijediti pogotovo ako se ispostavi da su ove informacije lažne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi