Sokratis potpisao za Olympiakos

Napustio Arsenal

Sokratis potpisao za Olympiakos · Zvanično

E. Škorić

Grčki nogometni velikan Olympiakos zvanično je saopštio da je danas potpisao Sokratisa Papastathopoulosa.

Sokratis u redove Olympiakosa dolazi iz Arsenala, nakon što mu je istekao ugovor s Topnicima.

On je odavno otpisan na Emiratesu i bilo je samo pitanje gdje će ove zime nastaviti karijeru. Imao je dosta ponuda, bio blizu potpisa za Lazio, na kraju se vratio u Grčku i postao član Olympiakosa.

32-godišnji štoper je odigrao 90 utakmica za reprezentaciju Grčke i postigao je tri gola, a prije Arsenala bio je i u Borussiji Dortmund, Werderu, Genoi, Milanu, AEK-u...

Potražite više informacija na temu Super League:

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Dosta mu bilo LIGE SAMPIONA na tv-u..konacno cemo majstora gledati kao ucesnika iste..
1 6
opasni_medo
Na pitanje novinara šta će mu najviše nedostajati u dresu Arsenala, Sokratis je dao bizaran odgovor: "U Bosni i Hercegovini imamo jednog navijača koji nas je vjerno i u stopu pratio, ali je nažalost mentalno obolio. Uporno je ostavljao retardirane komentare na svim vijestima o Arsenalu koje je objavljivao popularan sportski portal u zemlji. Zbog toga ga je redakcija portala banovala svako malo. U svlačionici smo se kladili da li će se taj Gazija, tako se bolesnik zove, registrovati na portalu preko 100. puta. Nažalost, odlazim iz Arsenala prije nego je dostigao tu magičnu brojku, sada je negdje oko 88. bana." Neobično priznanje igrača Arsenala, ali i poticaj uvrnutom navijaču Arsenala da nastavi sa registrovanjem novih profila. Možda će donijeti sreću omiljenom klubu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi