Prije nekoliko dana napustio Arsenal i ekspresno pronašao novi klub

Sokratis ide u Lazio?

Prije nekoliko dana napustio Arsenal i ekspresno pronašao novi klub

E. Čaušević

Grčki defanzivac Sokratis Papastathopoulos nedavno je odlučio raskinuti ugovor s Arsenalom.

Sokratis se već neko vrijeme nije nalazio u planovima Mikela Artete i donio je odluku da je najbolje da sreću potraži u nekom drugom klubu.

Grčki defanzivac je prije nekoliko dana i zvanično raskinuo ugovor, te je postao slobodan igrač, a kako stvari stoje karijeru će nastaviti u Italiji.

La Gazzetta dello Sport je objavila jutros da je Sokratis u pregovorima s ekipom Lazija i da će najvjerovatnije na Olimpicu nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Povezivao se i s povratkom u Genovu, ali čini se da je dolazak u Lazio mnogo izglednija opcija. U rimskom klubu bi trebao zarađivati dva miliona eura po sezoni, te se očekuje da će potpisati ugovor do ljeta 2022. godine.

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Do sada je LIGU SAMPIONA gledao na TV-u, sada ce je IGRATI..
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti