Solari odgovorio Ronaldu na izjavu da je Juve veća porodica od Real Madrida

Trener kraljevskog kluba se oglasio

Solari odgovorio Ronaldu na izjavu da je Juve veća porodica od Real Madrida

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo se našao na udaru navijača Real Madrida nakoj izjave da je Juventus veća porodica od kraljevskog kluba čiji dres je nosio devet sezona.

Ronaldo je Real Madrid napustio ljetos na iznenađenje mnogih i odlučio je da potpiše za Juventus. Portugalac se veoma brzo uklopio u novi tim i već sada je jedan od najvažnijih igrača Stare dame. Ronaldo uživa u Torinu, a to najbolje pokazje njegova izjava da je Juve veća i bolja porodica od Reala.

To nije baš najbolje prihvaćeno kod navijača kraljevskog kluba koji su do prije nekoliko mjeseci Ronalda dizali u nebesa. Nakon svega oglasio se i trener Reala, Santiago Solari, koji je odlučio da odgovori Ronaldu.

"Skromnost je vrlina koji vrhunski igrači moraju imati, a mi u Real Madridu smo fantastična i skromna ekipa. Kada uzmete sve segmente u svijetu fudbala koji čine ekipu onda je ovo vrhunska grupa. Cristiano će uvijek biti dio ovog kluba u kojem je ispisao historiju. Nije na nama da sudimo kako se on osjeća, to je njegovo i ima pravo da priča šta želi. Ako se on tako osjeća mi s tim nemamo ništa", poručio je Solari.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
kako jedna od najskupljih ekipa ako ne i najskuplja na svijetu može biti skromna !!!
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi