Solari otkrio gdje bi volio raditi: 'Često gledam utakmice'
EPA

Bivši trener Reala bez posla

Solari otkrio gdje bi volio raditi: 'Često gledam utakmice'

Španac Santiago Solari bez angažmana je otkako je u martu dobio otkaz u Real Madridu.

Solari se na Realovoj klupi zadržao svega nekoliko mjeseci, a kako je i dalje bez angažmana, uveliko se špekuliše o tome gdje bi mogao nastaviti svoju trenersku karijeru.

U posljednje vrijeme Solari sve češće boravi u Engleskoj, snimljen je i kako je prisustvovao duelu Chelsea - Crystal Palace, a to je, očekivano, potaknulo priče da bi se mogao oprobati upravo u Premier ligi.

"Premier liga? Da, volio bih raditi tu. Riječ je o vrhunskoj ligi koja se trenutno nalazi u jednom od najboljih perioda u svojoj historiji. Često gledam utakmice", kazao je Solari, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne zaboravimo da je Premier liga proše sezone dala finaliste u oba evropska takmičenja. Tu je mnogo velikih igrača i neki od najboljih trenera na svijetu", poručio je.

Za Solarijeve usluge je, između ostalog, zainteresovan i Inter iz Miamija na čijem je čelu legendarni David Beckham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi