Beckham pronašao prvog trenera: U Inter Miami stiže bivši šef struke Real Madrida

Sve je već dogovoreno?

Beckham pronašao prvog trenera: U Inter Miami stiže bivši šef struke Real Madrida

Endin Čaušević

Naredne sezone MLS liga će biti bogatija za još jedan klub jer će sada svog predstavnika imati i Miami.

Naime, Inter Miami će se početi takmičiti u MLS-u od naredne sezone, a pripreme za to traju već godinama. Poznato je da je osnivač ovog kluba legendarni David Beckham koji želi već u prvoj sezoni pokazati zbog čega je uložio ogromni trud prethodnih godina da osnuje ovaj tim.

Već neko vrijeme se špekuliše o tome koje igrače će Beckham dovesti u Inter Miami, a sigurno je da će tu biti i nekoliko svjetskih zvijezda. Što se tiče trenera čini se da će legendarni igrač već riješio to pitanje.

Naime, španski mediji objavili su sinoć da će prvi trener Inter Miamija biti Santiago Solari koji je prošle sezone vodio Real Madrid. Argentinac je trenutno bez posla, a navodno je već odavno dogovorio s Beckhamom dolazak u Miami.

Beckham je imao nekoliko trenera na listi želja, a prvo je kontaktirao Solarija s kojim su pregovori išli neočekivano dobro. Predstavljanje Solarija i ekipe Intera očekuje se krajem ove godine.

Top Komentari

amadeus21
Već je nakon ovog poteza većina igrača (ako je uopšte i razmatrala da dođe) odustala od dolaska u taj klub XD
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi