Solari tek došao i odmah napravio veliku promjenu u sastavu Real Madrida

Kraljevi igraju protiv Melille

Solari tek došao i odmah napravio veliku promjenu u sastavu Real Madrida

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras igraju u gostima protiv trećeligaša Melille u okviru šesnaestine finala Kupa Kralja.

Real se nalazi u veoma teškoj situaciji nakon što je klub odlučio uručiti otkaz Julenu Lopeteguiju nakon blamaže u El Clasicu protiv Barcelone. Kraljevski klub je čak pet mečeva bez pobjedu u La Ligi, te imaju četiri poraza.

Klub je odlučio da se zahvali Lopeteguiju na saradnji, a na njegovo mjesto privremeno je došao Santiago Solari. Argentinac je dobio šansu u prvom timu, te nije isključeno da tu ostane ukoliko se pokaže u narednim mečevima.

Solari je napravio nekoliko promjena pred večerašnji meč u sastavu, a šansu od prve minute konačno će dobiti u Vinicius Junior. Mladi Brazilac briljira u rezervnom timu Kraljeva kojeg je vodio upravo Solari, a očito je da vjeruje da Vinicius zaslužuje mjesto u prvom timu.

Real Madrid: Navas, Odriozola, J. Sanchez, Ramos, Reguilon, Ceballos, Llorente, Asensio, Lucas, Benzema, Vinicius.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi