Solari tužan ide kući: Trebali smo biti u finalu...

Trener Reala nakon poraza od Barce

Solari tužan ide kući: Trebali smo biti u finalu...

Real Madrid je večeras eliminisan u polufinalu Kupa Kralja i to od strane najvećeg rivala, Barcelone.

Nakon 1:1 na Nou Campu, Barcelona je večeras slavila sa visokih 0:3 na Bernabeu i prošla u finale. Ipak, treba istaći da je Real imao puno više pokušaja prema protivničkom golu, ali da nijednu priliku nije uspio pretvoriti u pogodak.

Odman nakon utakmice, trener Reala Sanitago Solari je dao kratku izjavu.

"Trebali smo postići gol i biti u finalu, stvorili smo puno prilika... Ali nismo zabili... U fudbalu postoje golovi i šanse. Mi smo šanse imali, ali nijednu nismo pretvorili u gol... Sada tužni idemo kućama", istakao je Solari, pa nastavio:

"Moramo da nastavimo sa ovakvim igrama i pobjede će doći... Sve smo imali, osim golova."

Osvrnuo se Solari i na partije Reguliona i Viniciusa.

"Regulion i Vinicius su bili jako dobri. Regulion je, tačnije, bio fantastičan, a Vinicius vrlo dobar, ali mu je nedostajala završnica".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Solari, nikad Zidan nece biti, Gutti bi bio puno bolji, da je dobio sansu.
0 0
amkobr
a kako to da niste, imate najboljeg na svijetu????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi