Solarijev Real tek u posljednjih 10 minuta slomio Valladolid
Real je zastavio očajnu seriju i konačno slavio, ali daleko od toga da je ovo ono što priželjkuju svi oni kojima je kraljevski klub u srcu

La Liga

Solarijev Real tek u posljednjih 10 minuta slomio Valladolid

Edmir Škorić, foto: EPA

Real Madrid se namučio ali je ipak pobijedio Valladolid 2:0 u meču 11. kola španske La Lige.

Nedavno je Julen Lopetegui smijenjen, a umjesto njega klub je imenovao bivšeg igrača Santiaga Solarija.

U prvoj utakmici na klupi Reala, Solari se baš i nije proslavio, mada su ostvarena tri boda i to je svakako najvažnije za njega, navijače i kompletan klub.

Do 83. minute Valladolid je odolijevao silnim napadima Kraljeva, da bi onda Kiko autogolom omogućio Realu vodstvo od 1:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U 88. minuti dosuđen je penal, a Sergio Ramos je preuzeo odgovornost i postavio konačnih 2:0.

Zanimljivo da je danas zaigrao i talentovani Brazilac Vinicius, kojeg je Solari u igru uveo u 73. minuti umjesto Asensija. Real je sada šesti sa 17 bodova, a vodeća Barca ima 21 gbod i utakmicu manje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ismirko
bolji ovaj Junuior V. nego Bale i Asensio zajedno..
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi