Solskajer traži od žena da održe njegove igrače u formi
Foto - EPA

Imaju posebne upute

Solskajer traži od žena da održe njegove igrače u formi

M. Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer smatra da bi njegovim igračima žene mogle pomoći da održe formu tokom pauze.

Norveški stručnjak ističe da bi fudbaleri tima s Old Trafforda mogli skupa sa suprugama i djevojkama rade određene fudbalske stvari u svojim ogromnim dvorištima.

"Igrači su dobili programe za individualni trening i ovo vrijeme mogu iskoristiti da poboljšaju neke određene stvari. Većina fudbalera ima izuzetne kuće sa ogromnim vrtovima i nadam se da njihove ljepše polovine mogu da im pomognu tokom treninga. Možda da im dodaju i ubacuju lopte, a da oni rade na završnici"

Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti kako bi se s loptom snašla Melanie Martial, Maja Nilsson ili neka druga djevojka ili supruga zvijezdi Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

View this post on Instagram

Throwback 👙 D’ailleurs suis-je la seule à avoir déjà commandé mes maillots de bains pour cet été? 😁

A post shared by Mélanie Martial DC (@melaniemartialdc) on

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi