Solskjaer bi se rado vratio svojoj kući, ali ne može od Van Dijka

Stoper Liverpoola živi kao podstanar

Solskjaer bi se rado vratio svojoj kući, ali ne može od Van Dijka

Edmir Škorić

Kuću trenera Manchester Uniteda Ole Gunnara Solskjaera trenutno iznajmljuje stoper Liverpoola Virgil van Dijk.

Norvežanin je trenutno u potrazi za novim smještajem nakon što se iselio iz hotela Lowry, a u međuvremenu je dobio informacije da će dobiti postao stalnog trenera u Manchester Unitedu, kojeg je preporodio od preuzimanja polovinom decembra.

Uprkos vlasništvu imovine sa pet spavaćih soba u Cheshireu u Manchesteru, Solskjaer će morati da pronađe privremeni smještaj jer njegovu vilu iznajmljuje Van Dijk.

Solskjaer svilu vrijednu četiri miliona funti u Cheshireu nije uspio prodati, a taman je takvo što trebalo Van Dijku kada je u velikom transferu iz Southamptona prešao u Liverpool. Holanđanin je izajmio vilu i postao Solskjaerov podstanar.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada se Ole odselio, stavili su imovinu na prodaju. No, kako niko nije došao da je kupi, onda ju je iznajmio. Van Dijk je došao da pogleda i iznajmio kada je prešao u Liverpool. Ole verovatno nikada nije pomislio da će se vratiti u Manchester, ali sada je stvarno ironično da se ne može vratiti u svoje staro mjesto koje još uvijek posjeduje", kazao je jedan izvor britanskim novinama.

Solskjaer je u hotelu proveo devet sedmica i sada traži kuću u kojoj će živjeti, pošto je siguran da će ostati dugo u Manchesteru, a u istom hotelu je prethodno Jose Mourinho proveo čak 127 sedmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti