Solskjaer ne želi da ide i poručuje: "Daleko smo mi od najboljih ekipa"
Foto - EPA

Menadžer Manchester Uniteda

Solskjaer ne želi da ide i poručuje: "Daleko smo mi od najboljih ekipa"

Midhat Šljivak

Navijači Manchester Uniteda ne bi imali ništa protiv da Ole Gunnar Solskjaer napusti mjesto menadžera kluba.

Norveški stručnjak i legenda tima sa Old Trafforda na novom je udaru nakon katastrofalnog izdanja protiv Manchester Cityja u gradskom derbiju.

Jedva da su Crveni đavoli u 90 minuta prelazili i centar, a nakon meča Solskjaer je istakao da je njegov tim daleko od vrhunskih ekipa.

"Trenutno smo poprilično daleko od najboljih ekipa. Očekivanja od mene i igrača su visoka i moramo se vratiti u formi u kojoj smo bili ranije. Imamo igrače za vrh", rekao je Solskjaer.

O odlasku sa klupe naravno ne razmišlja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne ne razmišljam o tome. Imam dobre odnose sa klubom i oni su veoma iskreni. Radim za United, želim najbolje klubu i dok sam ovdje želim donijeti napredak", rekao je Solskjaer.

United je trenutno peti na tabeli Premiershipa sa osvojenih 17 bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Pa ova ekipa Manchestera po imenima je među najjačim ekipama ne samo Engleske, nego i Europe. De Gea, Henderson, Wan Bissaka, Shaw, Telles, Varane, Bailly, Lindelof, Maguire, Mctominay, Pogba, Fenandes,Van De Beek, Matic, Mata, Lingard, Greenwood, Rashford, Sanchoo, Ronaldo, Cavani. Nek neko navede jači tim sa boljim igračima zajedno u prvoj postavi i na klupi. Šteta kad ih ovaj diletant vodi.
10 3
Sars33
Ovaj gori od Koemana
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti