Solskjaer iznenadio sa sastavom: Gdje je nestao Pogba i ko je to nakon dugo vremena u prvom timu?
Pogbe danas nema ni na klupi

Zanimljive odluke Norvežanina

Solskjaer iznenadio sa sastavom: Gdje je nestao Pogba i ko je to nakon dugo vremena u prvom timu?

S. Pašalić

Manchester United će od 20:45 odigrati meč 20. kola Premier lige u gostima kod Burnleya.

Tim Olea Gunnara Solskjaera je prije dva dana na Old Traffordu savladao Newcastle sa 4:1 i želi stići do nove pobjede kako bi se približio konkurentima.

Trener Uniteda je iznenadio sa nekim potezima za meč protiv Burnleya pa će tako pored ostalog od prve minute početi Nemanja Matić, dok Paula Pogbe nema niti na klupi.

Srbijanski nogometaš je ove sezone odigrao samo tri meča u Premier ligi, a posljednji je bio na gostovanju kod West Hama 22. septembra.

Pogba je s druge strane dugo vremena bio povrijeđen i vratio se u posljednje dvije utakmice protiv Watforda i Newcastlea, ali danas neće upisati ni minute.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Burnley: Pope, Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor, Hendrick, Westwood, Cork, McNeil, Wood, Barnes.

Manchester United: de Gea, Young, Lindelof, Maguire, Williams, Fred, Matić, James, Pereira, Rashford, Martial.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi