Solskjaer kaznio Lukakua, ali prekasno

Belgijanac ide u Inter

Solskjaer kaznio Lukakua, ali prekasno

E. Čaušević

Belgijski napadač Romelu Lukaku ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti Manchester United.

Lukaku je jasno dao do znanja čelnicima Uniteda da želi napustiti Old Trafford nakon što je prethodnih dana boravio u Belgiji, te je trenirao s ekipom Anderlechta.

U Unitedu u početku nisu komentarisali ove poteze Lukakua, ali je jasno da su itekako bijesni zbog neprofesionalnog ponašanja Belgijanca. U Unitedu su odlučili žestoko kazniti Lukakua koji će zbog svog ponašanja biti "lakši" za 400.000 funti.

No, tu neće biti kraj za njega jer je i Ole Gunnar Solskjaer odlučio jasno da mu pokaže da se ne može tako ponašati. Naime, Lukaku se danas mora vratiti u Manchester, a Solskjaer mu je poručio da će trenirati s rezervnim timom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, čini se da to neće baš poremetiti Lukakua jer italijanski mediji prenose da je on već dogovorio transfer u Inter, te da je i Manchester United pristao na ponudu kluba s Meazze.

Gianluca Di Marzio je objavio da će Lukaku u petak doći na ljekarske preglede u Milano.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti