Solskjaer nakon novog kiksa Uniteda: Trebali smo pobijediti
Solskjaer je jasno istakao da je United danas morao doći do sva tri boda

Trener Uniteda nije mogao imati razloga za zadovoljstvo

Solskjaer nakon novog kiksa Uniteda: Trebali smo pobijediti

S. Pašalić

Manchester United je danas odigrao 1:1 na gostovanju kod Southamptona.

Crveni đavoli su tako napravili još jedan kiks nakon što su u prošlom kolu upisali poraz na svom terenu od Crystal Palacea.

Stvari su dobro krenule za ekipu Olea Gunnara Solskjaera nakon što je u 10. minuti Daniel James postigao fenomenalan gol za vodstvo od 1:0.

Ipak, u drugom poluvremenu je Southampton uspio stići do izjednačenja nakon što je Vestergard u 58. minuti pogodio za 1:1.

United je nakon toga napadao i pokušao doći do pobjede, a od 73. minute je imao i igrača više na terenu nakon što je Danso dobio drugi žuti karton i morao je napustiti igru.

Međutim, Manchester United to nije uspio iskoristiti, a Ole Gunnar Solskjaer smatra da je utakmica bila slična onoj protiv Crystal Palacea i da je njegov tim trebao pobijediti.

"Trebali smo danas pobijediti", rekao je trener Uniteda BBC-ju.

"Imali smo utakmicu tamo gdje smo je željeli, bili smo bezbrižni u završnici i zadnjem prolazu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Napravili smo pritisak, obilazili smo ih, stvorili dobre prilike, ali završnice nije bilo. Ponavljam, trebali smo pobijediti.", rekao je Solskjaer koji se zatim osvrnuo i na igru Daniela Jamesa:

"Daniel James je fantastičan, ima sjajan stav, želi učiti, gladan je. On je na početku karijere, ali s njegovim navikama imat ćemo dobrog igrača. Želimo mu pomoći da postane potpun igrač."

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi