Solskjaer narednog ljeta dovodi veliko pojačanje iz Borussije Dortmund
United želi sjajnog nogometaša Borussije Dortmund.

Stiže sjajni nogometaš

Solskjaer narednog ljeta dovodi veliko pojačanje iz Borussije Dortmund

E. Oštraković

Manchester United na otvaranju nove sezone igra po sistemu toplo hladno, ali obzirom na promjene u ekipi, to je normalno.

Možda najslabije na papiru izgleda napad ovog tima, gdje Solskjaer narednog ljeta želi još veće promjene.

Naime, on nije htio privremena rješenja u prošlom prijelaznom roku, te su zbog toga sotpirani neki transferi.

Njegova želja je da u klub dođe neko ko će se tu zadržati dugo vremena, a baš to vidi u nogometašu Borussije Dortmund, Jadonu Sanchu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj nogometaš igra sjajno u posljednje vrijeme, te bi bio veliko pojačanje za United, ali Borussia Dortmund ga neće dati ispod 100 miliona eura.

Ostaje da vidimo kakav će rasplet situacije biti, te da li će se Sancho vratiti u Manchester, ali ovaj put u United.

Top Komentari

Saimai1316
Jedite govna,neozbiljni sze,zar je moguce da ste spremni uvjek gluposti da pisete samo za par ovih nasih glupih komentara,ni ovaj prelazni rok jos nije gotov a vi vec prosipate gluposti za sljedeci,,ja neznam na kraju ko je vise glup,vi koji gluposti pisete i navlacite nas da bidemo jos gluplji sto to komentarisemo
1 0
NKZ1922
> Solskjaer > Sljedeceg ljeta Hahahahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi