Solskjaer otpisao šestoricu igrača kako bi doveo samo jedno jedino pojačanje

Idu na transfer listu

Solskjaer otpisao šestoricu igrača kako bi doveo samo jedno jedino pojačanje

E. Čaušević

Manchester United još uvijek nije odustao od dovođenja Jadona Sancha, te pokušavaju na sve načine prikupiti novac za taj transfer.

Sancho je s Borussijom Dortmund otputovao na pripreme, a iz njemačkog kluba su saopštili da više nije na prodaju. No, mnogi smatraju da na taj način pokazuju da neće sniziti cijenu za njega, te da će United morati izdvojiti preko 100 miliona eura ukoliko ga žele dovesti.

Engleski mediji pišu jutros da Crveni đavoli još uvijek nisu odustali od dovođenja Sancha, te da će do kraja ljetnog prelaznog roka pokušati na sve načine da ga dovedu na Old Trafford.

Mirror piše da je Ole Gunnar Solskjaer odlučio na transfer listu staviti čak šestoricu fudbalera, a novac koji će eventualno zaraditi želi da uloži samo u dovođenje jednog igrača, a to je Sancho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Solskjaer je otpisao Lingarda, Smallinga, Jonesa, Roja, Daloda i Andreasa Pereiru. Od prodaje ovih igrača očekuje da zaradi oko 70 miliona eura što bi pokrilo više od 50% novca za igrača Dortmunda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Stari_trafford
Od tih 6 ,prodat ce 2 ,2 na posudbu 2 ce ostavit
3 0
user1593552852
Nije Dalod nego Diogo Dalot
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije