Solskjaer u novim problemima: Još jedan igrač Uniteda propušta utakmice reprezentacije zbog povrede
Trener Manchester Uniteda već ima problema sa povrijeđenim igračima

Norvežanin se samo može nadati da se situcija neće pogoršati

Solskjaer u novim problemima: Još jedan igrač Uniteda propušta utakmice reprezentacije zbog povrede

S. Pašalić

Ole Gunnar Solskjaer bi se mogao naći u novim problemima nakon što je Nemanja Matić povučen iz reprezentacije Srbije pred mečeve sa Njemačkom i Portugalom.

Selektor Srbije Mladen Krstajić potvrdio je izostanak igrača, samo nekoliko dana nakon što je 30-godišnji Matić igrao u utakmici Uniteda protiv Wolverhamptona.

Utakmica u subotu je bila druga po redu za Matića nakon što je propustio četiri utakmice zbog povrede mišića.

Međutim, Krstajić je potvrdio da veznjak nije spreman za susrete s Njemačkom u prijateljskoj utakmici u srijedu, te za utakmicu protiv Portugal u kvalifikacijama za Euro 2020.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nemanja Matić neće igrati u Wolfsburgu, niti u Lisabonu. Igrao je posljednji meč u klubu, ali nije ostao na terenu do kraja", rekao je selektor Srbije.

Matić je četvrti igrač Uniteda koji će propustiti utakmice reprezentacija nakon Shawa, Martiala koji će zbog povreda propustiti utakmice svojih reprezentacija, te Lindelofa koji je odbio poziv jer je njegova žena blizu termina za porođaj.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi