11

Komentari (11)

Miskee
Ali realno gledajući, sad nema boljeg trenera od OGS osim Zidana a da je slobodan.Možda da dovedu Brendana Rodgersa i bili bi top.
Daree13
Miskee
E da, i on je, zaboravio sam
Eno30
Ima i Conte je bolji trener
NKZ1922
Conte je sjajan trener, ali los izbor za United. Igraci koji su trenutno tu se ne uklapaju u Conteovu filozofiju i onda bi fakticki morao u novi rebuilding tima, iako je i ovaj tek zavrsen ili pri kraju. Zizou bi bio bolji izbor zbog stila igre koji gaji i zbog francuza u Unitedu za koje je Zizou kao bozanstvo. Bar profesionalan pristup ne bi trebao izostati kod igraca od kojih to ne dobijas bas uvijek (Martial, Pogba..)
Eno30
Kao navijac Uniteda jedva cekam clanak da napisete da je Solsker dobio odkaz, ta vjest ima bas da me obraduje, a siguran sam i ostale navijace Uniteda da ce ta vjest obradovati.
Viper20
Ja SkySports i Fabrizio njihov akaunt osvjezajem svaki sat HAHHA da vidim jel dobio
Sars33
Ole nema iskustva jos za trenera, a maguaire je onako igrac, al za United da takvi debili igraju stvarno apsurdno... Da dovedu nekog iskusnijeg tipa Klopp, Guardiola... kakav bi tek United bio
Miskee
Kad sam ja rekao da je Maguire solidno bezvezan igrač...Isto kao i trener Ole Gunnar Solskjaer
Viper20
On mora bit solidan prvo bajo,daleko je od toga..zna odigrat ekstra meč stvarno ..a ali 1 dobar..100 losih i tako u krug
Miskee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.