Solskjerov pomoćnik pohvalio engleske timove, pa dobio kritike navijača vlastitog kluba

Tako je to na Otoku

Solskjerov pomoćnik pohvalio engleske timove, pa dobio kritike navijača vlastitog kluba

Samir Mlaćo

U žrijebu četvrfinala Lige prvaka u petak će se naći čak četiri tima iz Engleske.

Manchester United, Manchester City, Liverpool i Tottenham osvjetlali su obraz nogometa na Otoku, a zanimljivo da su čak tri tima sa sjeverozapada Engleske.

Tim povodom na Twiteru se ogasio i pomoćnik Ole Gunnara Solskjaera Mike Phelan koji je bio sretan zbog uspjeha engleskih klubova.

"Evropski fudbal je živ i zdrav", napisao je Phelan, uz opasku na rezultat timova sa sjeverozapada.

Nije se to dopalo navijačima Uniteda koji su bili veoma jasni u komentarima.

"Mike legenda si, ali... Ne brini se ni o jednom sjeverno timu, samo o Unitedu, napisao je jedan od navijača, dok je drugi dodao.

"United je jedini sjeverni tim koji je važan za tebe".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Phelan je dugo godina bio i pomoćnik legendarnog Sira Alexa Fergusona, te ga navijači mnogo cijene. Sinoć  je izgleda ipak pretjerao...

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi