Sonova poruka Eriksenu: Volim te!

Gol posvetio danskom reprezentativcu

Sonova poruka Eriksenu: Volim te!

A. Beganović

U okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo snage su odmjerili Južna Koreja i Libanon.

Slavila je Južna Koreja rezultatom 2:1, a pogodak iz penala postigao je i najbolji igrač ove selekcije Son Heung-Min.

Sjajni fudbaler Tottenhama je nakon što je pogodio sa 11 metara pokazao broj 23 na prstima i otrčao je do kamere i rekao: Volim te".

Na taj način pogodak je posvetio svom bivšem saigraču iz Tottenhama, Christianu Eriksenu, koji je juče najvjerovatnije imao infarkt tokom susreta Evropskog prvenstva između Danske i Finske.

Danas su se iz Fudbalskog saveza Danske obratili sa informacijama o zdravstvenom stanju Christiana Eriksena. Na sreću, sjajni vezni fudbaler je u stabilnom stanju i u ovom trenutku je to najvažnija informacija dana.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

"Ovog jutra smo pričali s Christianom Eriksenom koji šalje poruku zahvalnosti svojim saigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostat će u bolnici dok se ne završe ostali testovi pregledi", navodi se u saopštenju i nastavlja.

"Ekipa i stručni štab su bili u šoku nakon jučerašnjih dešavanja, ali nastavljaju biti jedan uz drugog. Zahvalujujemo se svima na porukama podrške za Eriksena. Potrudit ćemo se da sve ove poruke dođu do Eriksena i njegove porodice".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi