Najgori dan u životu za Sona, skoro je zaplakao pred kamerom, a pakao je tek uslijedio

Sjajni Koreanac

Najgori dan u životu za Sona, skoro je zaplakao pred kamerom, a pakao je tek uslijedio

A. Čaušević

Son Heung-min je bio u centru pažnje u porazu Tottenhama od Manchester Uniteda s 1:3. 

Son je postigao vodeći gol za domaće, ali prije toga je izazvao eliki gnjev navijača zbog simulacije nakon duela sa Scottom McTominayom pa je poništen gol Edinsona Cavanija.

Sjajni ofanzivac iz Južne Koreje je na kraju utakmice prilikom davanja izjave od silnog razočarenja skoro pa zaplakao.

U jednom trenutku je ostao bez riječi, ponavljao je kako ne zna šta reći i konstantno se izvinjavao za lošu predstavu cijele ekipe.

Međutim, to nije bilo sve. Pakao je uslijedio tek nakon utakmice jer je Son trpio žestoke uvrede na rasnoj osnovi putem društvenih mreža.

Oglasi

Son je poznat kao jedan od najdisciplinovanijih i najmirnijih igrača u svijetu fudbala i sve ovo mu je jako teško palo.

U međuvremenu se pojavio i video na kojem navodno Son odbija da se pozdravi s Joseo Mourinhom i ignoriše portugalskog stručnjaka što je sve dodatno zakomplikovalo situaciju.

Sjajni Koreanac već šestu godinu nosi dres Tottenhama.

U London je stigao iz Bayer Leverkusena za koji je nastupao tri godine, a još je nastupao za HSV i Seoul gdje je i počeo svoju profesionalnu karijeru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U dresu Tottenhama je zabio 63 gola na 104 utakmice.

Nacionalni dres Južne Koreje je obukao u 89 navrata u kojima je postigao 26 pogodaka, a nastupao je i za sve mlađe selekcije svoje zemlje.

Top Komentari

kostro
Cuj nece da se pozdravi,pa.Mourinho se pozdravi sa Pogba
6 0
bosnishtroller
frajer odradio vojni rok nedavno , a onako se baca nakon sto ga je Mctominay pipnuo
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi