Ferdinand u čudu gledao šta Son radi s mikrofonom, cijela Engleska priča samo o tome

Kućni odgoj na nivou

Ferdinand u čudu gledao šta Son radi s mikrofonom, cijela Engleska priča samo o tome

Endin Čaušević

Son Heung-Min poznat je po tome da je jedan od najskromnijih fudbalera na svijetu i da su roditelji posebno pazili na njegov odgoj, a to je najbolje dokazala scena od prije nekoliko dana kada je i Rio Ferdinand u čudu gledao šta radi igrač Tottenhama.

Tottenham je u subotu u okviru osmog kola engleskog Premiershipa u gostima pobijedio Luton sa 1:0, a junak utakmice bio je Van de Ven koji je početkom drugog poluvremena postigao pobjedonosni pogodak.

Međutim, u centru pažnje nakon ove utakmice našao se kapiten gostujućeg tima Son Heung-Min koji je ponovo oduševio javnost.

Son je po završetku utakmice stao pred kameru kako bi dao izjavu i komentar na meč protiv Lutona, a tu su ga ugostili Rio Ferdinand i Peter Crouch koji su mu postavili nekoliko pitanja.

Nakon što su završili zahvalili su se Sonu na vremenu koji je izdvoji za njih, a potom je kapiten Tottenhama uradio nešto o čemu već danima bruji javnost u Engleskoj.

Oglasi

Mnogi su se oduševili načinom na koji je Son odložio mikrofon na stol i koliko je pažljiv bio, a to je sve pomno posmatrao i Ferdinand koji je bio oduševljen time.

@tntsports

The way Son Heung-min puts this mic down ❤️ #son #sonheungmin #tottenham #spurs #tottenhamhotspur #football #soccer #pl #premierleague #tntsports

♬ original sound - TNT Sports

Son je vće davno pokupio simpatije svojim skromnim ponašanjem, a i ovaj put pokazao je da su njegovi roditelji napravili sjajan posao kada je odgoj u pitanju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Video je na kraju TNT Sports objavio na društvenim mrežama ne sluteći da će upravo taj detalj postati glavna tema javnosti.

Top Komentari

bk123
Jao gluposti...kao ostali bi ga bacili na travu...preuvelicavate neke stvari
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi