Son je plakao kao malo dijete, ali nije on slomio nogu Gomesu
(Foto: EPA)

Koreanac je potpuno izgubljen

Son je plakao kao malo dijete, ali nije on slomio nogu Gomesu

M. Šljivak

Heung-min Son isključen je sa utakmice Evertona i Tottenhama.

Sudija Martin Atkinson ga je isključio nakon starta nad Andreom Gomesom, nakon kojeg je portugalski fudbaler zadobio stravičnu povredu.

Njemu je slomljena noga i čeka ga duga pauza, te je sezona za njega sasvim sigurno završena.

Iako je Son isključen nije on taj koji je slomio nogu Gomesu. On jeste startovao s leđa, ali je Portugalac prelom dobio u nastavku akcije kada je došlo do sudara sa Aurierom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Reakcija Koreanca je bila nevjerovatna. Počeo je plakati na terenu i niko nije mogao da ga smiri, da bi mu potom sudija Atkinson pokazao crveni karton.

Nažalost, Gomesa dugo nećemo gledati na terenima, a zanimljivo je svakako da VAR nije ovu situaciju vidio na pravi način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi