Možda je i bolji od njega, ali saigrača stidljivo upitao: "Da li me Neymar zna?"

Skromni Son

Možda je i bolji od njega, ali saigrača stidljivo upitao: "Da li me Neymar zna?"

Edmir Škorić

Velika je zvijezda, ali skroman kakav jest, smatra da ga možda Neymar ni ne poznaje.

Son Heung-min je sezonama jedan od najboljih igrača engleske Premier lige, a zvijezda Tottenhama očito nema preveliko mišljenje o sebi, pa je tako svog saigrača, Brazilca Emersona Royala, jednom prilikom upitao da li ga Neymar poznaje.

"Son me jednom upitao da li ga Neymar poznaje. Rekao sam mu: 'Čovječe ti si nogometna zvijezda, naravno da te poznaje'. Son je jako draga i vesela osoba koju je teško objasniti", rekao je Emerson, koji dijeli svlačionicu sa Sonom u Londonu, dok s Neymarom ima priliku da igra u reprezentaciji Brazila.

Nedavno je Son govorio o Neymaru i rekao je da je Brazilac najbolji igrač na svijetu, te da bi volio jednog dana biti kao on.

Upravo će danas u 13 sati Južna Koreja i Brazil odigrati prijateljsku utakmicu, a to će ujedno biti prilika da se Son uvjeri u Emersonove riječi i da ga Neymar zaista poznaje.

Nema sumnje da će pasti pozdravi, možda zagrljaj i da će se prigovoriti koja riječ ukoliko se pronađe zajednički jezik, pretpostavljamo engleski.

Top Komentari

ubnt2
Neymar i engleski ko melek i šejtan.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi