Son otkrio dio prepiske sa Gomesom nakon teške povrede igrača Evertona

Ofanzivcu Tottenhama laknulo

Son otkrio dio prepiske sa Gomesom nakon teške povrede igrača Evertona

A. Čaušević

Heung-Min Son je kazao kako je razmijenio nekoliko poruka s Andre Gomesom nakon što je veznjak Evertona doživio tešku povredu na Goodison Parku. 

Gomes je doživio frakturu zgloba desne noge, a kada je vidio šta se desilo Son je jednostavno bio neutješan, samo se držao za glavu, a sudija Atkinson mu je pokazao i crveni karton.

U međuvremenu Portugalac se uspješno operisao i započeo je period oporavka, dok je Son nastupio za Tottenham protiv Crvene zvezde i zabio dva gola u trijumfu 0:4.

Nakon utakmice u Beogradu korejski fudbaler je otkrio djelič prepiske koju je imao sa Gomesom.

"Poslao sam mu poruku, i on mi je odgovorio. Još uvijek se osjećam veoma, veoma loše. Bilo je to zaista nekoliko teških dana za mene."

"Napisao sam mu da mu želim najbolje, da mi je žao njega, njegove porodice i njegovih saigrača".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Son je prethodnih dana imao i veliku podršku u vidu svojih saigrača i svih uposlenika u londonskom klubu.

"Bilo je zaista teško. Shvatio sam koliko sretan zbog podrške koju sam dobio od saigrača i navijača. Mnogo mi je žao zbog onoga što se dogodilo, sada sam skoncentrisan na tim. To je najbolji odgovor na podršku koju imam".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi