Son saznao koliko će mečeva propustiti zbog crvenog kartona, Mourinho najavio žalbu
Son je dobio tri utakmice suspenzije

Tottenham bi u narednih par mečeva mogao biti znatno oslabljen

Son saznao koliko će mečeva propustiti zbog crvenog kartona, Mourinho najavio žalbu

S. Pašalić

Jose Mourinho neće moći računati na Son-Heung Mina u narednom periodu.

Igrač Tottenhama je jučer u derbiju protiv Chelseaja namjerno udario nogom Antonija Rudigera nakon čega je dobio direktan crveni karton.

Londonski klub je danas potvrdio da je Son dobio tri meča suspenzije nakon svega pa bi tako trebao propustiti mečeve protiv Brightona, Norwicha i Southamptona.

Južnokorejac je ove sezone jedan od najboljih igrača Spursa i u 23 utakmice u svim tamičenjima je postigao 10 golova i upisao 9 asistencija.

Trener Tottenhama, Jose Mourinho, je najavio da će klub uputiti žalbu na ovu odluku u nadi da je promijeni i da Son ipak ne pauzira tri meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

izvoristine
Kazne trebaju biti jos mnogo vece za nesportska ponasanja grube prekrsaje.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi