Kad je vidio kako će meč završiti navijač skinuo Sonov i otkrio da sve vrijeme nosi Lampardov dres

Urnebesna scena

Kad je vidio kako će meč završiti navijač skinuo Sonov i otkrio da sve vrijeme nosi Lampardov dres

Admin Čaušević

U londonskom derbiju golovima Williana Chelsea je u gostima pobijedio Tottehnam sa sigurnih 0:2. Son Heung-min je isključen u drugom dijelu.

Urnebesna scena na tribinama najmodernijeg fudbalskog stadiona u Engleskoj viđena je u finišu utakmice, a u centru pažnje bio je jedan navijač azijskog porijekla.

Od početka utakmice je na sebi nosio Sonov dres, ali kada je shvatio da će utakmica završiti s porazom domaćih skinuo dres fudbalera Južne Koreje i pokazao "osmicu" Franka Lamparda iz vremena kad je sadašnji trener bio igrač Plavaca.

Navijač je bio odlučan u namjeri da se na kraju utakmice bude na strani pobjedničkog tima zbog čega je za svaki slučaj pripremio za oba krajnja ishoda.

 But he was hiding it all along - underneath the 'Son 7' shirt' was a 'Lampard 8' one

Potražite više informacija na temu Premier league:

Simpatični navijač se očigledno prevario u svojoj prvobitnoj procjeni. Son je imao još dan meč za zaborav jer je dobio već drugi crveni karton ove sezone.

Na drugoj strani, Lampard je postavio odličnu taktiku, nadmudrio Josea Mourinha i pokazao da ima perspektivu da postane uspješan trener u budućnosti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi