Evo još jedne: Javila se 50-godišnjakinja, tvrdi da joj je Ronaldo uradio ono što i mnogim ženama

Kaže da je bila jako zaljubljena u Portugalca

Evo još jedne: Javila se 50-godišnjakinja, tvrdi da joj je Ronaldo uradio ono što i mnogim ženama

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je prije nego što se skrasio sa Georginom Rodriguez imao veliki broj veza, ali i kratkih romansi što i ne čudi s obzirom na njegovu popularnost. Svako malo pojavi se neka dama koja odluči da progovori o svom odnosu sa slavnim Portugalcem.

Ronaldo je u ljubavnoj vezi sa Rodriguez od 2016. godine. Prije nego što se počeo zabavljati sa Španjolokom upoznao se sa glumicom Sonjom Monroy, koja sada tvrdi da je bila zaljubljena u portugalskog reprezentativca.

Ova 50-godišnjakinja je španska glumica, pjevačica, voditeljica i influencerica. Također je poznata po pojavljivanju u nekoliko programa za Fox Sports. Uz to ima više od 667 hiljada pratitelja na Instagramu.

Njena prijateljica Yola Berrocal nedavno je objasnila kako su se Monroy i Cristiano Ronaldo upoznali na zabavi u Madridu kada je i došlo do određenih ljubavnih iskrica.

"Počeli smo razgovarati i primijetila sam flert između Cristiana Ronalda i Sonie. Nakon dobrog i zabavnog razgovora, došlo je vrijeme za polazak. U tom su trenutku oni (Ronaldo i još jedan igrač) rekli: 'Pa, možda možemo otići negdje kasnije.'"

Oglasi

"Sljedećeg dana sam uzela telefon i vidjela sam da imam nekoliko poruka: 'Vidi, tu smo, gdje si ti?', glasila je jedna od njih.

Sonia Monroy kasnije je priznala da je bila zaljubljena u peterostrukog osvajača Ballon d'Or. Ova 50-godišnjakinja je o tome govorila u jednoj emisiji.

"Cristiano Ronaldo mi je ukrao mnoge noći sna. Bila sam jako zaljubljena u njega, ali... to nije moglo biti i ta priča je završena."

Ronaldo je potom upoznao Georginu Rodriguez u Guccijevom butiku u Madridu 2016. i od tada nije obraćao pažnju na druge djevojke. Par trenutno živi sa svoje petero djece u Rijadu u Saudijskoj Arabiji.

Ronaldo se tamo preselio u januaru nakon što se odlučio pridružiti ekipi Al-Nassra. Potpisao je ugovor vrijedan 200 miliona eura godišnje do 2025. godine.

Iako su u vezi dugi niz godina Georgina i Cristiano se još uvijek nisu vjenčali, navodno su zaruđeni, međutim od stajanja na ludi kamen još uvijek nema ništa.

Oglasi